FILT TØFFEL

  • 350,- for ufarvet filt - Lysegrå og mørkebrunt.
  • 425,- for farvet filt. - Blå, rød, grøn, mm.


Nauseni Filt tøffel håndlavet i Nepal, lavet af de fineste råvarer, filt lavet af lammeuld, sål af bøffel læder. Varm og åndbar tøffel, behagelig blød mellemsål. Nauseini hjemmesko er håndlavet af kvindelige skomagere i Nepal.


Nauseni’s hjemmesko holder dine fødder varme på kolde vinterdage, samt kølig sommerperioden. Dette skyldes de unikke kvaliteter af naturligt uld som forsigtigt er håndfiltet til et sømløst stykke. Ved brug af traditionel filtning af uldgarn, fremstiller disse kvindelige skomagere hvert par hjemmesko med 100% naturligt uld som forhen bliver blandet med vand og sæbe for gøre det muligt for flette uld fibrene ind i hinanden og dermed skabe Nauseni’s hjemmesko som er varme, behagelige og miljøvenlige. Mærket Nauseni startede ud med at hjælpe udsatte kvinder i Nepal efter at landet blev ramt af et jordskælv i 2015. Denne hjælp kom i form af at udruste kvinder med forskellige færdigheder der tilføjede nye værdier til deres traditionelle håndværk. En britisk designer, med ekspertise i uldfiltning, blev i september 2016 inviteret til Katmandu, hvor de tilbød ugelange uldfiltning og nålefiltnings kurser for omkring halvtreds nepalesiske kvinder.


Efter 2 års træning af disse færdigheder, gik Nauseni fra at være et fondet initiativ til en samfundsansvarligt virksomhed. Her bliver produceret hjemmesko der er dybt inspireret af den forskelligartet og rige kulturarv samt det dramatiske landskab som er Nepal.